"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Barış sürecinde barış dili göremiyoruz'

02 Aralık 2014, Salı 19:04
Kendilerine 'Barış Anneleri Meclisi' adı veren bir grup kadın, eylem yaparak barış sürecini eleştirdi. Eyleme katılan anneler, barış sürecinde barış dili göremediklerini söyledi.

Galatasaray Meydanı'nda toplanan 'Barış Anneleri Meclisi' adındaki grup oturma eylemi yaptı. Eylemde konuşan barış annesi bir kadın, "Barış sürecinin başladığın günden bu güne kadar hiçbir zaman barışın dili oluşmadığı gibi barışa dönük umutlu adımlar da atılmadı." diye sitem etti. 15 senedir barış diye bağırıp çağırmalarına rağmen seslerini duyuramama konusunda şikâyetçi olan barış annesi, “Barış sürecinde barış dili göremiyoruz. Bu ülkeye barış dilinin hâkim olmasını istiyoruz. Bunu bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

'Barış, yaşam, özgürlük ve eşitliktir' yazılı pankart açan grup, ‘Biji serhildana Kobanê’ ve ‘Anayız barıştan yanayız’ şeklinde slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldı

Okunma Sayısı: 963
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı