"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Belediyedeki hırsızlığın zanlısı güvenlik görevlisi çıktı

17 Ekim 2015, Cumartesi 09:21
İzmir'de Karşıyaka Belediyesi basın odasından 9 bin TL değerinde HD kamera ve fotoğraf makinalarını çaldığı iddia edilen belediyede güvenlik görevlisi olarak çalışan G.T., polis tarafından yakalandı.

Karşıyaka Belediyesi basın odasından geçen 20 Eylül'de, 9 bin TL değerinde HD kamera ve fotoğraf makinaları çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Ekiplerin yaptığı araştırma sonunda hırsızlık şüphelisinin Karşıyaka Belediyesi'nde 10 aydır güvenlik görevlisi olarak çalışan G.T. (27) olduğu belirlendi. Polis,

G.T.'nin çaldığı malzemeyi arkadaşı V.Ş.'ye (28) sattığını tespit etti. V.Ş.'nin evinde yapılan aramada kamera ve fotoğraf makinası bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan V.Ş., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarılan güvenlik görevlisi G.T. ise adli kontrol şartıyla bırakılırken, tutuksuz yargılanacak.

DHA

Okunma Sayısı: 1301
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı