"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bombalanan Türk gemisindeki mürettebat tahliye edildi

13 Mayıs 2015, Çarşamba 10:32
Libya açıklarında saldırıya uğrayan Türk şirketine ait Cook Adaları bandıralı "Tuna-1" isimli kuru yük gemisindeki mürettebatın tahliye işlemleri başladı.

Sahil güvenlik botu TCS 83 önderliğinde Fethiye Körfezi'ne giren "Tuna-1" gemisi Şövalye Adası açıklarında demirledi. 

Savcının gemide yapığı ilk incelemenin ardından hafif yaralı oldukları öğrenilen 1'i Türk 2'si Gürcistan uyruklu 3 mürettebat, Sahil Güvenlik botu ile limana getirildi. 

Limanda bekleyen yakınlarına sarılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesine götürüldü. Diğer mürettebatın ise sahil güvenlik botu ile aralıklarla limana getirileceği, sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için asayiş bürosuna götürülecekleri bildirildi. 

Öte yandan, yabancı mürettebatın ifade işlemleri için Asayiş Büro Amirliğine tercüman çağrıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1028
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı