"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bülent Arınç'ın katılacağı program öncesi şok saldırı!

17 Ekim 2015, Cumartesi 09:27
Manisa'da Bülent Arınç'ın katıldığı 'Uluslararası Yunus Emre Günleri' programı öncesi daha önceden aralarında husumet olan Can Şişmanlar, AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un fotoğrafçısı Özhan Haluk Satır'ı bıçakla yaraladı.

Yunusemre Belediyesi tarafından 'Yunus Emre Gecesi' düzenlendi. Bülent Arınç'ın da katılacağı gece öncesinde bıçakla yaralama olayı yaşandı. Gece başlamadan önce basın mensuplarıyla birlikte aynı masada oturan AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un fotoğrafçısı Özhan Haluk Satır bıçaklı saldırıya uğradı.

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar'ı elinden bıçakla yaraladığı iddia edilen Özhan Haluk Satır, basın mensuplarıyla masada oturduğu sırada yanına gelen zabıta müdürünün kardeşi Can Şişmanlar ve arkadaşı ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Şişmanlar yanında getirdiği bıçakla Satır'a saldırdı. Satır'ı göğsünden bir bıçak darbesiyle yaralayan Şişmanlar'a gecede görevli olan polisler müdahale etti. Tehditler savuran Şişmanlar, elindeki bıçağı polisin kendisine silah çekmesinin ardından yere attı.

Polis, Şişmanlar'ı gözaltına alarak karakola götürürken, yaralanan Satır ise ambulans ile Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özhan Haluk Satır'ın sağlık durumunu iyi olduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

ARINÇ EŞİ MÜNEVVER ARINÇ'LA GECEYE KATILDI

Yaşanan olaydan yarım saat sonra Arınç ve eşi Münevver Arınç 'Yunus Emre Gecesi'ne katıldı. Geceye Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AKP Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AKP'li Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sivil toplum örgütleri ile yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan gecede Makedonyalı sanatçı Burhan Şaban ilahiler okudu.

DHA

Okunma Sayısı: 1592
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı