"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Dündar'a düzenlenen saldırı için ek gözaltı süresi

08 Mayıs 2016, Pazar 14:25
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli için ek gözaltı süresi verildi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açılmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli için ek gözaltı süresi verildi.

Edinilen bilgiye göre, saldırının ardından gözaltına alınarak götürüldüğü Çağlayan Polis Merkezinde ilk ifadesi alınan ve "tehdit", "hakaret", "yaralama" suçlarından kaydı olduğu öğrenilen, ardından Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Murat Ş. ile Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan 2 arkadaşının gözaltı süresi, 24 saat daha uzatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel bir ekip, olayın azmettiricisinin olup olmadığını tüm yönleriyle soruşturuyor. Emniyet yetkilileri saldırıyla ilgili gözaltıların artabileceğini belirtti.

Saldırıyı gerçekleştiren Murat Ş'nin yangın merdiveni yapan bir şirkette çalıştığı, diğer 2 kişinin ise Murat Ş'nin Gaziosmanpaşa'daki yakın arkadaşları olduğu kaydedildi.

Öte yandan, saldırıda yaralanan NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın da olayla ilgili bilgisine başvurulduğu öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1860
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı