"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP milletvekili aday adayı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı

20 Mart 2015, Cuma 14:19
CHP Manisa milletvekili aday adayı Güngör Lalancı (51), Salihli ilçesinde trafik kazası geçirdi.

Kazada bir kişi ölürken Lalancı ve yanında bulunan bir kişi yaralandı.

Lalancı'nın kullandığı 45 HB 9557 plakalı otomobil, Çökelek Mahallesi yakınlarında Mustafa Çelikel yönetimindeki 45 RK 960 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada devrilen traktörün altında kalan Çelikel öldü. Yaralanan Lalancı ve yanında bulunan Yılmaz Atmaca (19), Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza haberini alan CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, olay yerine giderek bilgi aldıktan sonra hastanede yaralıları ziyaret etti.

Okunma Sayısı: 893
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı