"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çok sesliliğe ihtiyacımız var

10 Aralık 2014, Çarşamba 15:38
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, gazeteciliğin demokrasi, özgürlük ve çok seslilik için gerekli olduğunu belirterek, "Çok sesliliğe hepimizin ihtiyacı var" dedi.

Ağalar Konağı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Atalay, Kırşehir'in zengin kültürel değerlere sahip bir şehir olduğunu belirtti. Bu kadar önemli ve güzel bir şehrin güçlü basına ihtiyacı olduğunu ifade eden Atalay, "Kırşehir, hızla gelişiyor ve değişiyor. Bu değişime uygun olarak basının da kendini yarınlara hazırlaması gerekiyor. Biz de Basın İlan Kurumu olarak bu çalışmalarda size destek olmak, yanınızda olduğumuzu hissettirmek için geldik" diye konuştu.

Atalay, Kırşehir'de yaşayan gazetecilerin, geleceğin Kırşehir'inin inşa edilmesinde çok aktif olabileceklerini vurgulayarak, "Gazetecilik; demokrasi, özgürlük ve çok seslilik için gerekiyor. Çok sesliliğe hepimizin ihtiyacı var. Yanlışların söylenmesi gerektiği gibi artıların söylenmesine, iyi işlerin desteklenmesine de ihtiyaç var. Şehre yapılacak her türlü yatırım, aynı zamanda basın için de yapılan yatırımdır. Bu, böyle kabul edilmelidir" dedi.(AA)

 

Okunma Sayısı: 1660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı