"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dağlıca’da şehit sayısı 4'e yükseldi!

18 Ekim 2015, Pazar 09:26
Genelkurmay Başkanlığı, 17 Ekim’ de Dağlıca bölgesi ve civarında gerçekleştirilen operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan 1 askerin daha şehit olduğunu bildirdi.

Dağlıca'da yaralanan asker kurtarılamadı, şehit sayısı dörde yükseldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Genelkurmay Başkanlığı'nca yapılan açıklamada, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde hain terör saldırılarında biri tabur komutanı yarbay olmak üzere 3 askerin şehit olduğu 1 askerin ağır yaralandığı belirtildi. TSK'dan daha sonra yapılan ikinci açıklamada ağır yaralı askerin de kurtarılamadığı ve şehit olduğu duyuruldu.

İşte TSK'dan yapılan açıklama:

"17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; biri ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Söz konusu operasyonda şu ana kadar 17 terörist etkisiz hale getirilmiş olup çatışmalar devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

TSK'DAN İKİNCİ AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, 17 Ekim'de Dağlıca bölgesi ve civarında gerçekleştirilen operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan bir askerin daha şehit olduğunu bildirdi. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

“17 Ekim 2015 tarihinde, Dağlıca bölgesi ve civarında yürütülmekte olan operasyonda meydana gelen çatışmalar esnasında ağır yaralanan kahraman silah arkadaşımız da yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer beş kahraman silah arkadaşımızın tedavileri devam etmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

 

DHA

Okunma Sayısı: 2001
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı