"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demirtaş: Ölü sayısı 32 oldu

21 Temmuz 2015, Salı 10:19
HDP Eş Genel Selahattin Demirtaş dün Suruç'ta meydana gelen saldırıda ölü sayısının 32'ye yükseldiğini açıkladı.

Olağanüstü MYK toplantısı, Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ eş başkanlığında sabah genel merkez binasında başladı. Demirtaş toplantı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çok acı bir olay, insanlık dışı vahşi bir katliamla karşı karşıya kaldıklarını belirterek, “32 gencimizi öğrencimizi her biri bu ülkenin ayrı bir değeriydi. Biraz önce gelen bilgiye göre ölü sayısı 32 oldu. Acı elbette ki çok büyük.” dedi.

Demirtaş sözlerine,

“Şunu samimiyetle söyleyeyim bu katliam sonrası partimize dönük yapılan değerlendirmeler bu katliam kadar acıdır. Her yerde IŞİD barbarlarının tecavüz ordusunun teröristleri var diye çağrı yaptık. Onlar da IŞİD'i bırakmış HDP'ye saldırıyor. Böylesine katliamlar karşısında bile ülkenin medyası birbirine yakın duramıyor. Hepsi kendi kinlerinde boğulmuş insanlar bunlar. İnsanlık adına utanç verici bir durum.” şeklinde devam etti.

“PARANIZI KİM VERİRSE ONUN DÜDÜĞÜNÜ ÇALIYORSUNUZ”

AKP iktidarının destekçisi olan medyaya tepki gösteren Demirtaş,

“Havuz medyasının ucuz insanlarına buradan sesleniyorum, biliyorum kim paranızı verirse onun düdüğünü çalıyorsunuz, biz bu topraklarda insanlığı tekrar ayağa kaldıracağız. Biz el ele vereceğiz. Birbirimiz kin ve öfkeyi büyütmeden bu ülkede huzur içinde yaşayacağız. Ne kadar saldırırlarsa saldırsın bu ülkeden huzur içinde yaşayacağız. Bu alçaklara rağmen HDP başaracak. MYK toplantımız sonrası değerlendirmeleri paylaşacağız.” dedi.

Okunma Sayısı: 7065
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa BİTER

    21.7.2015 10:26:45

    Acaba hükümet Doğu ve Güneydoğu'yu tamamen KCK-PKK ve HDP'ye mi teslim etti ki haberleri daha ziyade onlardan alabiliyoruz..Ya da Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinden daha fazla onlar konuşuyor...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı