"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Depremzedeler konteynerlerde yaşıyor

18 Ağustos 2026, Salı 22:13
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Küçükçamurlu Mahallesi’nde depremzedeler, 6 Şubat depremlerinin üzerinden 3,5 yıl geçmesine rağmen konteynerlerde yaşamaya devam ediyor.

80 yaşındaki Hürü Küpeli, sağlık sıkıntıları sebebiyle konteynerin merdivenlerini kullanmakta zorlandığını belirterek, “Merdivene çıkamıyorum, inemiyorum, dizlerim ağrıyor. Ne yapayım? Ya gelin bizi öldürün ya kurtarın. 3,5 yıl oldu bu rezilliği çekiyorum” dedi.Nazife Akın da depremden bu yana kalıcı konutların yapılmasını beklediklerini belirterek, “Deprem olalı 3,5 sene oldu her daim geliyorlar, ‘Ev yapacağız, yapacağız’ diyorlar yapmıyorlar. Tertemiz bir eve girmek istiyorum” şeklinde konuştu. Depremzedeler, bir an önce kalıcı konutlarına kavuşmak istediklerini belirtiyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 203
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı