"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Doğu’nun en büyük Fuar’ındayız

13 Aralık 2019, Cuma
Van Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı, bugün açılıyor. Doğu Anadolu’nun en büyük fuarında Yeni Asya Neşriyatımız yerini aldı.

Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak olan fuara  300 yayınevi, 300 den fazla yazar  katılacak. 13-22 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek fuarda söyleşi ve imza programları da yapılacak. 10 gün sürecek olan kitap fuarına Büyükşehir Belediyesi tarafından Edremit Kent Meydanı, Şişli Öğretmenevi, Hz. Ömer Camii ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüs alanı olmak üzere 4 noktadan da her saat başı ücretsiz servis kaldırılacak. 

Aynı zamanda merkez ilçeler başta olmak üzere farklı okullardan 25 bin öğrenci de belediyeye ait araçlarla fuar alanına ücretsiz olarak taşınacak. Vanlı kitapseverlerin büyük bir heyecanla beklediği fuarın resmî açılış töreni bugün saat 10.00’da yapılacak. Bu yıl 500 bin kişinin ziyaret etmesi hedeflenen fuar, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Yeni Asya Neşriyat stantına bütün okuyucularımızı dâvet ediyoruz.

Van - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı