"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DSÖ: Önlemler erken kaldırılmamalı

07 Nisan 2020, Salı 18:16
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) koronavirüs salgınında gerileme belirtileri gözlemleyen ülkelere çağrıda bulunarak evde kalma önlemlerinin erken kaldırılmaması gerektiği uyarısında bulundu.

Dünya Sağlık Örgütü Sözcüsü Christian Lindmeier, "Önemli olan önlemleri erken kaldırmamak aksi taktirde durum yeniden ağırlaşabilir" dedi.

Lindmeier, "Hasta olduğunuzda yataktan erken kalkarsanız, durumunuz ağırlaşabilir, sorunlar yaşayabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Çin'de karantina ve seyahat yasaklarının hafifletilmesinin ardından hafta sonu binlerce kişi, uyarılara rağmen turistik parklara akın etti.

Koronavirüsten ağır şekilde etkilenen İtalya ve İspanya da ölüm oranlarının gerilemesi nedeniyle kuralları hafifletmek amacıyla bazı planlar üzerinde çalışıyor.

Euronews Türkçe

Etiketler: DSÖ, önlem
Okunma Sayısı: 1267
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı