"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan ''bedelli askerlik'' tartışmalarına ilişkin açıklama

29 Nisan 2018, Pazar 13:21
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile yeniden gündeme gelen bedelli askerlik tartışmaları hakkında ''Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil, böyle bir durum yok.'' açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'a hareketi öncesi Yeşilköy Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, bedelli askerlik iddialarına ilişkin, "Bedelli askerlik şu anda hükümetimizin gündeminde değil, böyle bir durum yok." dedi.

Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla ilgili hiçbir değerlendirme yapmayacağını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Zaten Sayın Gül değerlendirmeleri kendileri de yaptılar. Sadece sizlere de teşekkür edeceğim. Seçim meydanı herkese açıktır ve seçim meydanı da bu noktada zaten temenni ederiz bir an önce her siyasi parti adayını belirler ve ona göre de biz de kampanyamızı çok daha değerli kılacak adımlarımızı atarız."

İstanbul Üniversitesi'nin 'bölünmesi' tartışmaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Üniversitesi'nin 'bölünmesi' tartışmalarına ilişkin, "Dert yine ideolojik. Efendim bunlar da işte bizim camiadan.' Kusura bakmasınlar, bizim camia, şu camia, bu camia diye bir şey yok. Her şeyde ideolojik yaklaşımdan uzak, dürüst olacağız. Biz nitelik mi arayacağız, yoksa nicelik mi arayacağız, biz buna bakıyoruz." ifadelerini kullandı.

Abdullah Gül'den ''adaylık'' açıklaması

AA

Okunma Sayısı: 2274
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı