"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Esnaf zaman kaybetmeden aşı olacak

01 Ağustos 2021, Pazar 18:00
Ülke genelinde 2 milyonu aşkın esnaf ve sanatkârın çatı kuruluşu olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) tarafından aşı konusunda toplumsal duyarlılık oluşturulması ve iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmaması için tüm teşkilata yeni bir genelge gönderildi.

Daha önce milyonlarca afiş bastırarak 81 ilin tamamına dağıtıp işyerlerine astıran ve billboard duyuruları yapanTESK, aşı için yeni bir genelge hazırlayarak 82 Birlik, 13 Meslekî Federasyon ve 3200 Oda’ya iş yerlerinde aşısız eleman çalıştırılmaması ve aşıya azamî ölçüde duyarlı olunması konusunda uyarılarda bulundu. Palandöken, “Pandemiden dolayı bir buçuk yıldır ayakta kalma mücadelesi veren esnafımız tam rahata kavuşacak derken yeni bir kapanmaya tahammül edemez. Vak’a sayılarını düşürmenin ve salgından kurtulmanın en önemli adımı aşı olmaktır” dedi.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 1430
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı