"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Facianın araştırılmasını neden istemediler?

31 Temmuz 2018, Salı 18:36
AKP’li TBMM Başkan Vekili Mustafa Şentop, Çorlu’da onlarca kişinin öldüğü tren kazasıyla ilgili verilen araştırma önergesinin partisi tarafından neden reddedildiğini “Tribünlere yönelik harekettir, acıları istismar etmektir” diye gerekçelendirdi.

Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Köyü yakınlarında 8 Temmuz’da meydana gelen tren kazasında beş vagonun devrilmesi sonucu en az 25 kişi ölmüş, 338 kişi de yaralanmıştı. CHP ve İYİ Parti’nin kazayla ilgili araştırma önergesi AKP ve MHP’li vekillerin oyuyla reddedilmişti. AA’nın haberine göre Çorlu Alışveriş Fuarı’nın açılışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran AKP’li Şentop, CHP ve İYİ Parti’nin tren kazasıyla ilgili araştırma önergesi vermesini eleştirdi. 

Etiketler: çorlu, tren kazası, şentop
Okunma Sayısı: 2248
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı