"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Galatasaray'ın efsanesi görevinden ayrıldı: İşte duygu yüklü veda mesajı...

17 Temmuz 2016, Pazar 22:52
Galatasaray'da 5 yıldır kaleci antrenörü olarak görev yapan Brezilyalı Claudio Taffarel, görevinden ayrıldı.

Taffarel, sosyal medyadaki Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ayrılık kararını duyurdu.

Galatasaray'da 8 Haziran 2011'de teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki takımda göreve başlayan Taffarel, Türkçe mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Yakında tekrar görüşmek üzere"

"Sevgili Galatasaray taraftarı ve kıymetli Türk halkı. Sevgi ve muhabbet dolu 5 yıl için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim ve ailem için yeriniz hep çok özel olacak. Her birinizi sevgi ile kucaklarım, yakında tekrar görüşmek üzere."

Sarı-kırmızılı takımda 1998-2001 yıllarında forma giyen Taffarel, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra 2004 yılında da Galatasaray'da kaleci antrenörlüğü görevinde bulunmuştu.

AA

Etiketler: taffarel, galatasaray
Okunma Sayısı: 1336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı