"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genç Saidler panelde de aktifti

31 Mart 2018, Cumartesi 02:04
Bediüzzaman Said Nursî’nin vefatının 58.yıldönümü nedeniyle yapılan 13. Risale-i Nur Kongresi bu yıl da masa çalışmaları ve panel organizasyonuyla gerçekleşti.

Türkiye’nin bir çok ilinden yoğun katılımın olduğu panel coşkulu bir kucaklaşmaya vesile oldu. Programda, gençler oldukça aktifti.

Ankara, İzmir, Mardin, Kayseri gibi Türkiye’nin dört bir yanından yardım için gelen gençler, neşriyat standı, teşrifat, gelen miniklerle ilgilenme gibi bölümlere destek sağlayarak güzel bir tablo oluşturdular.

Gençler, Bediüzzaman Said Nursî Hazretlerinin; “Evet, üç elif ittihad etmezse, üç kıymeti var. Sırr-ı adediyet ile ittihad etse, yüz on bir kıymet alır. Dört kere dört ayrı ayrı olsa, on altı kıymeti var. Eğer sırr-ı uhuvvet ve ittihad-ı maksat ve ittifak-ı vazife ile tevafuk edip bir çizgi üstünde omuz omuza verseler, o vakit dört bin dört yüz kırk dört kuvvetinde ve kıymetinde olduğu gibi, hakikî sırr-ı ihlâs ile, on altı fedakâr kardeşlerin kıymet ve kuvvet-i mâneviyesi dört binden geçtiğine, pek çok vukuat-ı tarihiye şehadet ediyor” hakikatini, destekleriyle gösterdiler.

HABER: KÜBRA ÜNÜVAR

 

***

Tıklayınız:

Bu mesajlar bütün insanlığa

Ayrıştırıcı değil, kucaklayıcı dil

Bediüzzaman yine buluşturdu

Barış, hürriyet ve adaletle mümkün

Bediüzzaman'ı anmak için toplandılar: Panelimize coşkulu katılım...

Okunma Sayısı: 2192
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı