"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genelkurmay'dan Diyarbakır - Hani açıklaması: 1 şehit, 47 yaralı

12 Nisan 2016, Salı 09:56
Genelkurmay Başkanlığı, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Diyarbakır - Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin patlayıcı madde yüklü bir aracı patlatması sonucu, 1 askerin şehit olduğunu, 39 askerin yanı sıra 6 asker yakını ile 2 sivil vatandaşın da yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "11 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 23.10 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Diyarbakır-Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 39 kahraman silah arkadaşımız, 6 yakını ve 2 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakca girişilen saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınlarına ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Okunma Sayısı: 1238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı