"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hacılar gözyaşlarıyla karşılandılar

28 Eylül 2015, Pazartesi 13:14
Suudi Arabistan’ın Mekke kentindeki vinç kazasında ve Mina Bölgesi’nde meydana gelen izdihamda yaralanan ve ibadetleri sırasında hastalanan 25 hacı Ankara’ya getirildi.

Hastane önünde tedirgin bir şekilde hacıları bekleyen yakınları gözyaşlarına boğuldu. 

Hacılar, Genelkurmay Başkanlığı’na ait nakliye uçağıyla sabah saatlerinde Ankara’ya getirildi. Hacılar, buradan ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hacıların yakınları ise hastane önünde toplandı. Gelen ambulansları takip eden vatandaşlar, anne-babalarını görünce sevinç gözyaşlarını tutamadı. 

Hac görevi için Arabistan’a giden ve Diyanet Hastanesi’nde bir aydır kronik kalp yetmezliği nedeniyle tedavi gören 70 yaşındaki Önay Gedik’in oğlu Sarık Gedik, babasının Mekke’deki vinç kazası ile Mina’daki izdihamda yaralanan Türk hacılarıyla beraber getirildiğini söyledi.

Mekke’deki vinç kazasında yaralanan Ziya Arıöz’ün oğlu Necip Arıöz ise “Vinç kazasında yaralandı. Sağ ayağında ve sağ omzunda kırık olduğunu öğrendik. Sağ omzundan galiba ameliyat olacakmış, öyle söylediler. Onun için bu hastaneye sevk etmişler. Yalnız gitti, yalnız geldi.” dedi. 

Okunma Sayısı: 1494
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı