"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari Yüksekova'da 2 terörist etkisiz hale getirildi

09 Temmuz 2018, Pazartesi 22:43
Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'nde İnsansız Hava Aracı (İHA) ile tespit edilen 2 PKK'lı terörist, F-16 savaş uçaklarının yaptığı hava harekatıyla öldürüldü.

Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanlığı ile Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü  operasyonlarda, Yüksekova İlçesi Alandüz Bölgesinde İHA'lar 2  PKK'lı teröristi tespit etti. PKK'lı 2 teröristin gerçekleştirilen hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtildi. Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklalamada, "3. Piyade Tümen Komutanlığına bağlı Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanlığınca yürütülmekte olan operasyon kapsamında; 09.07.2018 günü İlimiz Yüksekova İlçesi Alandüz Bölgesinde İHA ile tespit edilen 2 bölücü terör örgütü mensubu F-16 savaş uçakları ile icra edilen hava harekâtı neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi.

 

DHA

Okunma Sayısı: 3629
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı