"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halk, Erdoğan'ı örnek alırsa bu toplum düzeni nasıl bir hal alır

28 Şubat 2016, Pazar 16:22
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yeşilköy Havalimanı'ndan Fildişi Sahili'ne hareketi öncesi, Anayasa Mahkemesi'nin Can Dündar ve Erdem Gül hakkında verdiği hak ihlaliline uğradığı kararına uymayacağı şeklindeki açıklamasını değerlendiren Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, "Halk Cumhurbaşkanı'nı örnek alırsa bu toplum düzeni nasıl bir hal alır. Keşke bunlar hep şaka olsaydı.” dedi.

Sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından paylaşımda bulunan Bozkurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Anayasa Mahkemesi bu şekilde bir karar vermiş olabilir. Ben Anayasa Mahkemesi'nin kararına sesiz kalırım. Onu kabul etmek durumunda değilim. Çok açık net söyleyeyim. Verdiği kararı da uymuyorum ve saygıda duymuyorum." dediğini hatırlatan Bozkurt, şu paylaşımda bulundu: 

"Anayasa Mahkemesi 'hak ihlali var' diyorsa, hakkı ihlal edilen birileri ve o hakkı ihlal eden başka birileri de var demektir. Bir de adaletin gerçekleştiğini düşündüğümüzde 'nihayet' sözcüğünü kullanmak zorunda kalmasak, ne güzel bir ülke olacak burası. 'Yavru gezici' ne demek ve halka hitap etmenin yeni şekli bu mu anlamaya çalışıyorum? Anayasa 138; yasama ve yürütme organları ile idare, mahkeme kararlarına uymak zorundadır. Cumhurbaşkanı, Verdiği karara uymuyorum saygı da duymuyorum.' diyor. Halk Cumhurbaşkanı'nı örnek alırsa bu toplum düzeni nasıl bir hal alır. Keşke bunlar hep şaka olsaydı."

Okunma Sayısı: 1903
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı