"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Her çocuk bayramlık ister...

04 Temmuz 2016, Pazartesi 15:37
Samsun’da Atakum Belediyesi tarafından yürütülen kampanya kapsamında açılan Bayramlık Çarşısı’nda, Suriyeli sığınmacılarla kimsesiz ve ihtiyaç sahibi bin çocuğa bayramlık hediye edildi.

Samsun’da Atakum Belediyesi tarafından yürütülen “Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası” kapsamında açılan Atakum Bayramlık Çarşısı’nda Suriyeli sığınmacılarla kimsesiz ve ihtiyaç sahibi bin çocuğa bayramlık giysi hediye edildi. Atakum Belediyesi ile Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi tarafından sürdürülen kampanya kapsamında, hayırsever vatandaşların desteğiyle çocuklara ulaştırılmak üzere alınan bayramlık kıyafetlerin yer aldığı Atakum Bayramlık Çarşısı’nın açılışı yapıldı.

‘Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası’

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, burada yaptığı konuşmada, büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Bayram sabahlarında her çocuğun yatağının başında bir bayramlık görmek istediğini belirten Taşçı, “Bu düşünceden hareketle ‘Her Çocuk Bayramlık İster Kampanyası’nı hayata geçirdik. Kısa sürede hem hayırsever iş adamlarımız hem de Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmetler Merkezi gönüllülerinin destekleriyle bin çocuğumuzu bayramlıklarıyla buluşturuyoruz.” dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1893
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı