"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hukuk devleti ve demokrasi yoksa ekmek de olmaz

02 Şubat 2024, Cuma 23:00
Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, “Ekonomimizin ve ülkemizin itibarının artmasının aynı zamanda hukuk devleti ve demokratik standartlarımızın yükselmesine bağlı olduğunu unutmayalım” dedi.

Sosyal medya hesabından 2005 yılında paradan altı sıfır atılmasından sonra yeni paraların çıkmasını okullarda tanıtılmasıyla ilgili dönemin bakanı Ali Babacan’la birlikte fotoğrafını paylaşan Çelik, “20 Yıl önce bugün, Ak Parti Hükümeti tarafından Türk Lirası’ndan 6 sıfır atılarak paramıza değer ve itibar kazandırılmıştı. Aynı günlerde Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan’la Yeni Türk Lirası (YTL)’nın okullarda tanıtımını yapmıştık. Liyakat ve ehliyet, yerini mutlak sadakat ve biata bırakınca ne yazık ki her alandaki kötü gidişat, kendisini en fazla ekonomik alanda hissettiriyor. O zaman, 5 ekmek ve 1 litre süt satın alabilen 1 TL maalesef şimdi çiklet bile alamıyor. Paramızın, genel olarak ekonomimizin ve ülkemizin itibarının artmasının aynı zamanda hukuk devleti ve demokratik standartlarımızın yükselmesine bağlı olduğunu unutmayalım” paylaşımında bulundu.

SEDAT SERDAR - İSTANBUL

Okunma Sayısı: 1441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    3.2.2024 03:54:20

    "Emevîler, Devlet-i İslâmiyeyi, Arab milliyeti üzerine istinad ettirip rabıta-i İslâmiyeti, rabıta-i milliyetten geri bıraktıklarından, iki cihetle zarar verdiler: Birisi: Milel-i saireyi rencide ederek tevhiş ettiler. Diğeri: Unsuriyet ve milliyet esasları, adaleti ve hakkı takib etmediğinden zulmeder. Adalet üzerine gitmez. Çünki unsuriyet-perver bir hâkim, milletdaşını tercih eder, adalet edemez. اَلْاِسْلَامِيَّةُ جَبَّتِ الْعَصَبِيَّةَ الْجَاهِلِيَّةَ لَا فَرْقَ بَيْنَ عَبْدٍ حَبَشِىٍّ وَسَيِّدٍ قُرَيْشِىٍّ اِذَا اَسْلَمَا ferman-ı kat'îsiyle: Rabıta-i diniye yerine rabıta-i milliye ikame edilmez; edilse adalet edilmez, hakkaniyet gider." Bediüzzaman SaidNursi, Risale-i Nur Külliyatı Mektubat - 54

  • S.topuz

    3.2.2024 03:49:09

    😭😥😓😡😤🙌🌷🤲🌷😞❤🌙☝️🕊🕊🕊🇵🇸🇵🇸🇵🇸 "Benim Ayetlerimi az bir DÜNYA menfaati karşılığında satmayın!" Nehy-i Ilâhî"ye rağmen, her şey bir kötü siyaset uğruna heba ediliyor maalesef! "Menfaatı esas tutan siyaset canavardır Menfaat üzere çarkı kurulmuş olan siyaset-i hazıra; müfteristir, canavar. Aç olan canavara karşı tahabbüb etsen; merhametini değil, iştihasını açar. Sonra döner, geliyor; tırnağının, hem dişinin kirasını senden ister." Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı Sözler - 707 Zalimler ve KATiLLER ve ehl-i NİFAK ve Kizb için, yaşasın CEHENNEM ve Esfel-i Safilîn!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı