"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İktidar, emeklileri kaybetti

24 Ocak 2022, Pazartesi 23:35
Metropoll Araştırma, Türkiye’nin Nabzı Ocak 2022 anketinde emekli maaşlarına yapılan zammı sordu.

Katılımcıların büyük bir çoğunluğu artışı yetersiz buldu. Metropoll’ün kurucusu Özer Sencar’ın “Hükümet emeklileri kaybetmiş görünüyor. Bakalım muhalefet onlara ulaşabilecek mi?” değerlendirmesiyle paylaştığı anketin sonucuna göre halkın yüzde 72’si zammın beklediğinin altında olduğunu belirtti. Yüzde 6’lık bir kesim, söz konusu artışı beklentisinin üzerinde buldu. AKP’lilerin yüzde 41’i “Beklediğimiz bir orandı” derken yüzde 44’ü “Beklediğimizden az” cevabını verdi. Bu oranlar arasındaki makas muhalefet seçmeninde açıldı. CHP’liler yüzde 91, İYİ Partililer yüzde 84, HDP’liler yüzde 87, DEVA Partililer yüzde 87 oranında “Zam oranı beklediğimizden azdı” seçeneğini işaretledi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı