"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İncirlik Üssü'nde giriş-çıkış yasağı

31 Temmuz 2016, Pazar 09:30
Adana'da 23.00 sıralarında yaklaşık 7 bin polis Adana Emniyet Müdürlüğü, Adana Valiliği, Adana Havalimanı, Kürkçüler Cezaevi önünde önlem aldı.

​Hürriyet'in aktardığına göre İncirlik Üssü'nde darbeci komutan Bekir Ercan Van'ın üs olarak kullandığı 10. Tanker Üs Komutanlığı'nda da olağanüstü önlemler alındı.

​TOMA, çevik kuvvet ve terörle mücadele ekipleri konuşlandırılırken ikinci bir emre kadar giriş ve çıkışlar yasaklandı.

A​BD'nin Türkiye'de 50 B-61 tipi hidrojen bombası bulunuyor. Bombalar ABD'nin elindeki şifre olmadan kullanılması ise mümkün değil.

Söz konusu hareketliliği sebebinin ikinci bir darbe girişimi istihbaratı olduğu öne sürülürken AB Bakanı Ömer Çelik Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Çelik şu ifadeleri kullandı:

​Bu arada ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunford bugün Türkiye'ye geliyor. Dunford, Ankara'da ikili temaslarda bulunacak ve İncirlik Üssü'ndeki askerlerini ziyaret edecek.

Etiketler: adana, incirlik üssü
Okunma Sayısı: 2134
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı