"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İzmir Foça'da büyük operasyon

24 Temmuz 2016, Pazar 15:16
Darbe girişimin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Foça Donanma Deniz Üs Komutanlığı'nda kapsamlı bir operasyon başlatıldı.

Darbe girişiminin ardından operasyonlar ülkenin dört bir yanında devam ediyor. Soruşturma kapsamında, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler tarafından Foça Donanma Deniz Üs Komutanlığı'nda bir arama başlatıldı. Sabah saatlerinden itibaren onlarca polis eşliğinde yapılan operasyon Amfibi Piyade Tugay Komutanlığı ve Çıkarma Filo Komutanlığı'nda yoğunlaştı. Aramalar sırasında TOMA'lar da hazır bulundu. Şu ana kadar Amfibi Piyade Tugay Komutanlığı ve Çıkarma Filo Komutanlığı bünyesinde görevli çok sayıda askerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Etiketler: darbe, darbe girişimi, foça
Okunma Sayısı: 3192
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı