"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kadınlara özel otopark

14 Nisan 2018, Cumartesi 00:05
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nce 1500 araç kapasiteli Arasa Otoparkı’nın zemin katındaki 55 araçlık bölümü, kadınlara ayrıldı.

Kolonlara pembe zemin üzerine ‘Kadınlara ait park yeri’ yazdıran belediyenin bu hizmeti, hem kadınlardan hem de erkeklerden takdir gördü. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin otopark sorununun çözülmesi için 2016 yılının Kasım ayında, Hayrullah Mahallesi’nde, Arasa Otoparkı’nın temeli atıldı. 3 blok ve 4 kattan oluşan kapalı otopark inşaatı, 14 aylık çalışma sonunda tamamlandı. Araç kabulüne 28 Mart günü başlanan, içerisinde engelli park alanları, elektronik park göstergeleri, mescit, kamera güvenliği ve oto yıkama bölümü bulunan otoparkta, resmi açılışın yapılacağı güne kadar ücretsiz hizmet verilecek.

Etiketler: kahramanmaraş, otopark
Okunma Sayısı: 1854
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı