"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Karakol duvarına bırakılan paketten bomba çıktı

29 Ağustos 2015, Cumartesi 09:01
İzmir'in Konak İlçesi'nde, Boğaziçi Polis Karakolu'nun bahçe duvarına şüpheli paket bırakan kimliği belirsiz bir kişiyi gören polis 'Dur' ihtarında bulundu.

Bu kişi kaçarken, sevk edilen bomba imha ekibi tarafından fünye ile patlatılan paketten el yapımı parça tesirli bomba çıktı. 

Olay, gece geç saatlerde Boğaziçi Polis Karakolu'nda meydana geldi. Karakol girişinde nöbet tutan polis, karakolun araka kısmında bahçe duvarına paket bırakan bir kişiyi gördü. Polisi fark eden kimliği belirsiz kişi polisin 'Dur' ihtarına rağmen kaçmaya başladı. Ekipler çevre güvenliği alarak caddeyi iki yönde yaya ve araç trafiğine kapatırken, bomba imha ekibine haber verildi. Sevk edilen bomba imha ekipleri paketi fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Yapılan ilk incelemede paketin içerisinde el yapımı parça tesirli bomba olduğu belirlendi. İncelmelerin tamamlanması ardından cadde yaya ve araç trafiğine tekrar açıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Soruşturma sürdürülüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 2238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı