"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaynak Holding'e atanan kayyumların maaşı düşürüldü

04 Aralık 2015, Cuma 17:35
Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimiliği, Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan kayyumların maaşının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi.

Alınan bilgiye göre, kayyum heyetinde yer alan iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, maaşlarının düşürülmesini talep etti. 

Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği de kayyumların talebini uygun bularak, holdinge bağlı 12 şirketin daha bulunduğu gerekçesiyle maaşlarının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi.

Söz konusu karar kayyumlara tebliğ edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Kaynak Holding'e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe 17 Kasım'da kayyum atanmasına karar verilmişti.

Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği, kayyumlara beşer bin lira maaş ödenmesine karar vermişti.

AA

Etiketler: kaynak holding, kayyum
Okunma Sayısı: 2078
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tolstoy

    4.12.2015 17:41:26

    İki bin lira derken, sadece bir şirket için ikibin lira. Yine atmış yetmiş bin liraya tekabül ediyor yanlışım yoksa

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı