"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayyım atanan Zaman Gazetesi'nden kamuoyuna duyuru

25 Haziran 2016, Cumartesi 10:55
İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği tarafından, 4 Mart 2016 tarihinde kayyım atanan Zaman Gazetesi'nden açıklama yapıldı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

''Son günlerde Avrupa'da çeşitli ülkelerde gazetemizin markasını hukuksuz bir şekilde kullanarak yayın yapan bazı basın organlarında çıkan haber ve yorumların şirketimiz Feza Gazetecilik A.Ş. tarafından Türkiye'de yayımlanan Zaman Gazetesi'yle hiçbir ilişkisi yoktur.

İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği tarafından, 4 Mart 2016 tarihinde Feza Gazetecilik A.Ş.'ye kayyım atanmadan önce, FETÖ/PDY tarafından hukuksuz ve usulsüz bir şekilde Avrupa'daki markaların satışı gerçekleştirilmiş ve buradaki yayınların gazetemiz ile bağlantısı olduğu havası oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Zaman Gazetesi'nin Avrupa'daki söz konusu yayınlarla hiçbir ilişkisi yoktur. Avrupa'da gazetemizin markasını kullanarak FETÖ adına yayın yapan kişi ve kurumlara karşı gerek markanın geri alınması ve gerekse de yayınların durdurulmasına yönelik hukuki süreçler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

Zaman

Okunma Sayısı: 3325
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    25.6.2016 11:05:08

    Adamlar kendi markasını başkasına satmış. Bunun nesi hukuksuz. Asıl hukuksuzluk aynadadır. Bakarsanız görürsünüz!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı