"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kâzım Güleçyüz Afyon'da gündemi değerlendirdi

17 Kasım 2014, Pazartesi 13:35
Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz 15.11.2014' de Yeni Asya Afyon İlme Hizmet Vakfı tarafından organize edilen programın konuğu oldu.

Kâzım Güleçyüz, katılımcılara "Risale-i Nur ve Neşriyat Hizmetleri" konulu seminer verdi. Seminerde Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri'nin neşre verdiği öneme de değinen Güleçyüz Yeni Asya Gazetesi' nin günümüze kadar olan sürecini de anlattı.

Kâzım Güleçyüz'ün videolarının da bulunduğu başlıklar:

Okunma Sayısı: 5225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Bahattin

    20.11.2014 02:58:16

    Değerli Yazarımız Kazım Güleçyüz'ü bu çok değerli çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, Yüce Allah'tan muvaffakiyetler diliyoruz.

  • Seyda

    19.11.2014 15:07:21

    Diğer ağabey ve kardeşlerimizin söylediklerini paylaşmakla birlikte, ayrıca bu haberin geç kalınsa da yine de gazetemizde paylaşılması gerektiğini önemle rica ediyoruz.Cemaatimizin yaptığı programlar gazetede paylaşılmalı ki cemaatimizin geneli haberdar olsun ve diğer yerlere de örnek olsun. Lútfen buradaki şahs-ı maneviden gelen talepleri dikkate alın.

  • Melih MENGENCOĞLU

    19.11.2014 13:04:30

    Selâmün aleyküm. Kâzım abi gündemi çok güzel değerlendirmiş allah razı olsun. Euronur ekibini de yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Videoların ayrı ayrı haber başlıkları altında yayınlanmasının daha fazla istifadeye medar olacağı kanaatindeyim.

  • fikret aşkın

    19.11.2014 12:44:18

    Bu videoları paylaştığınız için çok teşekkürler. Videolar içerik olarak gündemi tam özetleyen bir mahiyette. Ama bu videoları tek tek ve konularına göre ayrı günlerde yayına sunarsanız daha çok dikkat çeker ve tekrar ihtiyaçtan doğduğunda daha etkileyici olur. Hizmetlerinizin devamını diliyorum. Allah ebeden razı olsun.

  • Ali Karabiber

    19.11.2014 12:06:52

    Videoların hazırlanması ve yayınlanmasında emeği geçen ağabey ve kardeşlerimizi tebrik ederiz. Bugünün şartlarında Risalelere olan baskıyı ifade eden bu hakikatlerin izleyicilere ulaşması için videoların ayrı ayrı tanzim edilmesi daha geniş kitlelere ulaşımını sağlar kanaatindeyim. Cenab-ı Hak yar ve yardımcınız olsun. Amin

  • Yasin Kuvvetli

    19.11.2014 11:58:17

    Çalışmalarınızı tebrik ederiz.. Önceki yorumlarda da belirtildiği gibi önemli konuları ele alan yukarıdaki videolarda verilen mesajlar, Risale-i Nur'un konuyla ilgili ifadeleri ile birlikte ve en önemlisi de ayrı ayrı paylaşılarak insanlara ulaştırılmasının daha isabetli olacağını düşünüyoruz.. Selametle..

  • Ali Karabiber

    19.11.2014 11:55:50

    Videoların hazırlanması ve yayınlanmasında emeği geçen ağabey ve kardeşlerimizi tebrik ederiz. Bugünün şartlarında Risalelere olan baskıyı ifade eden bu hakikatlerin izleyicilere ulaşması için videoların ayrı ayrı tanzim edilmesi daha geniş kitlelere ulaşımını sağlar kanaatindeyim. Cenab-ı Hak yar ve yardımcınız olsun. Amin

  • seyfeddin öner

    19.11.2014 11:28:14

    videolar çok güzel olmuş, gündemi takip eden konular içeriyor Lakin daha fazla kitleye ulaşsın diye konular tek tek haber yapılırsa daha güzel daha dikkat çekici ve cezb edici olur kanaatindeyim

  • Mustafa doğan

    19.11.2014 11:25:37

    Öncelikle bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik ederim Kazım abi ve videoların hazırlanıp sunumunda emeği geçen herkezde Allah Razı olsun İnşallah Bu videoların herbirine ayrı bölüm ve haber yapılmış olsaydı daha hoş olabilir miydi acaba emeği geçenlere teşekkürler

  • salih öner

    19.11.2014 11:15:02

    s.a. öncelikle sizden ve emeği geçen her abi ve kardeşimizden allah razı olsun ve rabbim hizmetlerinizi daim eylesin rabbim hepimizi muhafaza eylesin. ancak sizlerden bir istirhamım olacak malum bahsettiğiniz konu ve konuların daha fazla insana ulaşması ve bilinmesi açısından bu videoları ve konuşmaları ayrı ayrı haber yaparsanız hem daha çok insana ulaşacağına hemde daha isabetli olacağı kanaatindeyim. bunun için çalışmlarınızı bekliyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. rabbim hizmetlerinizi daim sizleride ebedi alemde mesud eylesin inş. amin.

  • mehmet

    19.11.2014 10:56:25

    Allah razı olsun. ama videolar burda çok sıkışmış hepsi ayrı ayrı haber yapılsa daha güzel olurdu düşüncesindeyim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı