"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kendini patlatan teröristlerin cesetleri Adli Tıp'ta

16 Ekim 2016, Pazar 20:58
Gaziantep'te, Güneykent ve Burak Mahallesi'nde polisin hücre evi baskını sırasında üzerlerinde bulunan patlayıcıları infilak ettirmesiyle ölen Mehmet Kadir Cabael ile kimliği henüz belirsiz teröristin parçalanan cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından cenaze araçlarına taşındı.

Teröristlerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polislerin geç saatlere kadar süren incelemesinin ardından patlama yaşanan evlerdeki eşyaların da sokağa savrulduğu görüldü. Polisler, evlerdeki bazı bilgisayar kayıtlarına da el koydu.

DHA

Etiketler: adli tıp, gaziantep, ışid
Okunma Sayısı: 1359
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı