"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

KHK ile ihraç edilen Nuriye Gülmen gözaltına alındı

06 Temmuz 2018, Cuma 22:49
KHK ile mesleğinden ihraç edilen Akademisyen Nuriye Gülmen, sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu.

KHK ile işinden ihraç edilen ve 'İşimizi geri istiyoruz' diyerek 324 gün açlık grevi yapan ve 269 gün tutuklu kalan Nuriye Gülmen, hakkında arama kararı çıkarıldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Gülmen, karakola götürüldüğünü sosyal medya hesabından duyurdu.

Esenboğa Havalimanı'na giden Gülmen, Pursaklar ilçesindeki polis arama noktasında, kimlik kontrolü için durduruldu. Kimlik sorgusunda, Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesince, 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet' suçundan arandığı belirlenen Gülmen, gözaltına alındı.

Pursaklar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Gülmen, buradaki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

 

Okunma Sayısı: 5944
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı