"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kırmızı bültenle aranan PKK'nın İskandinavya sorumlusu yakalandı

14 Temmuz 2018, Cumartesi 15:26
Kırmızı bültenle aranan 'PKK'nın İskandinavya sorumlusu' C.D.'nin Danimarka'da yakalandığı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı'nca adım adım takip edilen ve kırmızı bültenle 192 ülkede aranan C.D'nin, Almanya'dan Danimarka'ya gideceği bilgisine ulaşılması üzerine çalışma başlatıldı.

'Terör amaçlı örgüte (PKK/KCK) üye olma' suçundan aranan C.D, Türkiye'ye iade edilmek üzere Danimarka'da yakalandı. C.D'nin 'PKK'nın İskandinavya sorumlusu' olduğu, 2007'nin son aylarında Kuzey Irak'taki kamplarda bulunduğu ve 2012'de Moskova'da bir basın toplantısına katıldığı aktarıldı.

DHKP/C'Lİ İSPANYA'DA YAKALANDI

Bu arada Tunceli'nin Ulukale köyünde 1994'te 7 sivilin öldürüldüğü olayın faillerinden, kırmızı bültenle aranan DHKP/C mensubu S.G'nin de İspanya'da yakalandığı açıklandı.

 

AA

Okunma Sayısı: 1089
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı