"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MEB: Bölücü terör örgütü destekçisi 11 bin 500 öğretmen açığa alındı

08 Eylül 2016, Perşembe 15:24
Milli Eğitim Bakanlığınca, bölücü terör örgütü ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 11 bin 500 öğretmen açığa alındı.

Valiliklerin koordinesinde yürütülen soruşturma sonuçları ile birlikte açığa alınan öğretmen sayısının 14 bine ulaşmasının beklendiği bildirildi.

 

AA

Okunma Sayısı: 5223
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    8.9.2016 16:21:40

    doğru olan bir hareket . buada önemli olan muhalif olma, fikri bazda kürtçülüğü ve solculuğu savunmak ve, veya hükümetlerin eğitim politikalarını eleştiren kapitalist ve emperyalist bir gelişme içinde her şeyin para olmasını eleştiren öğretmenlere dokunursanız sonuç sadece bu vatanımız için daha bozulmalara yol açacaktır. kindar insanları boşalan yerlere getirmemek , gerekir. 12 eylül sonrası boşalan kadrolara liyakatsız kişilerin gelmesi son 30 yıldaki deformasyonu önümüze getirmiştir. bu mllet şunu hala anlamıyor ne yapalım bizden söylemesi. işi ehline verin, sizin dindar olmanız sizin için yeterli, ve- veya sizin solcu- Kemalist- tarikatçı- cemaatçi olmanız, devletimizinde öyle olması gerekmez, devletimizin demokrat yöneticilerimizin lıyakatli ve ehil olması gerekir. artık uyanın dinin, iktidar için daha çok kullanılmasına izin vermeyin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı