"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmetçik, karda mahsur kalan sağlık ekibi ve hastayı kurtardı

06 Aralık 2015, Pazar 11:10
Hakkari'nin Geçitli Köyü'nde tansiyon hastasını kurtarmaya giden ambulans, yolda kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldı.

Yaklaşık 2.5 saat boyunca kara saplanan ambulans ve içersindekiler Mehmetçik tarafından yapılan operasyonla kurtarıldı.

Dün akşam saatlerinde rahatsızlanan tansiyon hastası 71 yaşındaki Dırbaz Dinçer'in yakınları 112'yi arayarak yardım istedi. Bunun üzerine yola çıkan ambulans hastayı köyden alıp geri dönünce kar ve tipi yüzünden yolda mahsur kaldı. Kar ve tipide daha fazla ilerleyemeyen 112 ekibi jandarmadan yardım istedi. Bölgeye en yakın olan Durankaya Beldesi'ndeki Jandarma Karakolu'ndan bir ekip kurtarma operasyonu için yola çıktı. Zorlu bir yolculuğun ardından ambulansın mahsur kaldığı bölgeye gelen jandarma ekipleri donma tehlikesi geçiren hasta ve sağlık ekibini alarak sağlık merkezine ulaştırdı.

DHA

Okunma Sayısı: 1437
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı