"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mezarda iade-i itibar

09 Temmuz 2018, Pazartesi 23:14
Kıbrıs gazisi emekli Albay İsmail Gül, 14 Temmuz 2017’de yayınlanan 692 sayılı KHK’da isminin geçtiğini bir yakınından gelen telefonla öğrendi.

Rütbeleri ve tüm hakları elinden alınmış, er statüsünü indirilmişti. Nedenini öğrenemedi. Bundan beş ay sonra 11 Aralık 2017’de er olarak vefat etti. Er rütbeli emekli bir asker olarak Gölcük’te toprağa verildi. Daha sonra İsmail Gül’ün diş hekimi oğlu Ahmet Gül’ün telefonunda ByLock yazılımı olduğu belirlendi. Ancak kısa süre sonra Ahmet Gül’ün ‘Mor Beyin’ kumpası mağduru olduğu anlaşıldı. Son OHAL KHK’sında İsmail Gül’ün ismi de vardı. Tüm hakları iade edilmiş, ‘albay’ yapılmıştı.

Okunma Sayısı: 2539
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı