"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millet İttifakı, Cumhur İttifakı’nın önünde

16 Nisan 2022, Cumartesi 22:46
Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki Halk TV ekranlarında yayınlanan Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası programında Nisan ayı anket sonuçlarını paylaştı.

Araştırmada karasızlar dağıtıldıktan sonra partilerin oyu şöyle: AKP: Yüzde 32, CHP: Yüzde 25, İYİ Parti: Yüzde 15, HDP: Yüzde 11, MHP: yüzde 7.

Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki anketle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Şimdi biz araştırmalarımızda hep şuna bakıyoruz. Aynı sonuçları belirli aylarda üst üste alıyor muyuz? Yani trendler oluşuyor mu? İki temel şey var. Birincisi şu, Millet İttifakı yine Cumhur İttifakı’nın önünde. Yaklaşık 1, 1 buçuk, 2 puan kadar önünde. Geçtiğimiz ayda aynı sonuca ulaşmıştık” ifadesini kullandı. 

Okunma Sayısı: 2190
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı