"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müze ve ören yerleri öğretmenlere ücretsiz olacak

24 Kasım 2018, Cumartesi 14:06
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, öğretmenlerin, Bakanlığa bağlı müze ve ören yerleri girişlerinin bugünden itibaren ücretsiz olacağını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter hesabından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, "Bize önce insan olmayı öğreten kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu milletin geleceğine yön veren tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Bu önemli günde öğretmenler için bir de müjdesi olduğunu kaydeden Ersoy, "Kıymetli öğretmenlerimize, Bakanlığımıza bağlı müze ve ören yerleri girişlerinin bugünden itibaren ücretsiz olacağını müjdeliyorum." açıklamasında bulundu.

AA

Etiketler: eğitim, öğretmen, müze
Okunma Sayısı: 1467
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı