"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nice 51. yıllara

22 Şubat 2020, Cumartesi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Salih Aytemur, gazetemizin 51. yıl dönümü dolayısıyla yazdığı tebrik mesajında “21 Şubat... Muhabirliğini yaptığım, yazılar yazdığım, 35 yıldır okuyucusu olmaktan onur, gurur duyduğum, Hakk’ın, Hukukun, Adaletin, Demokrasinin sesi ve Risale-i Nur’un medyadaki dili olan, şaşırtmayan, aldatmayan, hakikatleri söylemekten kimseden perva etmeyen, Hakikatin Gür Sesi Yeni Asya Gazetesi’nin 51. Kuruluş Yıl dönümü. İyi ki, bu ülkede senin gibi dik duran, doğruları yazıp doğruları söyleyen, kimseye minnet etmeyen senin gibi bir GAZETE var. Ailemin kırmızı gülü. Çok güzel şeyler öğrendiğim ilim hazinem. Seni ne kadar medh etsem azdır. Bize böyle bir gazeteyi hazırlayan tüm Yeni Asya çalışanlarına, neferlerine ve Yeni Asya şahsî manevisine binler binler tebrikler. Yeni Asya’nın 51. yılını duâlarla tebrik ediyoruz. Nice nice 51. yıllara Yeni Asya’m...” ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı