"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nusaybin'deki 20'yi aşkın hendek kapatıldı

17 Kasım 2015, Salı 11:44
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında 8'i patlayıcı tuzaklanan 20'yi aşkın hendeğin kapatıldığı belirtildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyon devam ediyor.

İlçede 13 Kasım saat 21.00'den itibaren uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından bazı cadde ve sokaklarda kazılan hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, bölgenin teröristlerden arındırılması için terör örgütü PKK'ya yönelik jandarma ve polis özel harekat ekiplerince başlatılan geniş çaplı operasyon sürüyor.

Kazılan hendekleri kapatmaya, kurulan barikatları kaldırmaya çalışan güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlar ve roketatarlarla saldıran teröristlerle zaman zaman sıcak çatışmalar yaşanıyor. 

Teröristlerin kontak anahtarlarına el koyarak caddeleri ulaşıma kapattığı tırlardan 3'ü çekici ile yol kenarına alındı.

Sivillerin zarar görmemesi için titizlikle yürütülen operasyonda, 8'i patlayıcı ile tuzaklanmış 20'yi aşkın hendeğin kapatıldığı belirtildi.

Teröristlerin cadde ve sokaklar ile hendeklere tuzakladığı patlayıcıların infilak etmesi sonucu bazı ev ve işyerlerinin yanı sıra su ve elektrik hatlarının da zarar gördüğü öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 1334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı