"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

OYAK Renault'tan işçilere açıklama yapıldı

23 Mayıs 2015, Cumartesi 21:20
OYAK Renault, çalışanların sendika tercihlerinden dolayı herhangi bir yaptırım olamayacağını, bir hafta içerisinde net 1.000 TL tutarında avans niteliğinde destek sağlanacağını ve ramazandan önce maddi iyileştirme çalışmalarının sonuçlarının açıklanacağını duyurdu.

OYAK Renault'dan yapılan açıklamada, "15 Mayıs'ta sektörümüzdeki birçok firmada başlayan iş bırakma eylemini sonlandırmak amacıyla, OYAK Renault yönetimi konu ile ilgili mavi yaka çalışanlarına açıklama yapmıştır ve bu açıklamalar 22 Mayıs'ta Tofaş tarafından yapılanlarla aynıdır. Açıklamaların geçerliliği, tüm mavi yakalı çalışanlarımızın fabrikayı bugün saat 20.45'e kadar boşaltmaları ve 25 Mayıs Pazartesi 00.00-08.00 vardiyasıyla başlayarak, 3'lü vardiya düzeninde iş başı yaparak üretime başlaması şartlarına bağlıdır" denildi.

Eylemlerden dolayı işten çıkarılma olmayacağı ve idari işlem uygulanmayacağı belirtilen açıklamada, "Çalışanlarımızın sendika tercihlerinden dolayı herhangi bir yaptırım olamaz. Bir hafta içerisinde net 1.000 TL tutarında avans niteliğinde destek sağlanacak, ramazandan önce maddi iyileştirme çalışmalarının sonuçları açıklanacak" ifadeleri kullanıldı. 

Açıklamada ayrıca, üretim kayıplarının ileriki günlerde yapılacak telafi çalışmalarıyla kapatılması gerektiği bildirildi. 

AA

Okunma Sayısı: 1932
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı