"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Patriklerden ‘Suriye’ çağrısı

24 Ağustos 2016, Çarşamba 18:06
Ortadoğu Kiliseleri’nin ruhani liderleri tüm Dünya’ya Suriye’ye karşı uygulanan ekonomik yaptırımların kaldırılması çağrısında bulundu.

Suriye Arap Ajansı SANA’nın haberine göre Antakya ve Tüm Doğu Rum Ortodokslar Patriği X. Yuhanna Yazıcı, Melkite Rum Katolikler Patriği III. GrigoriosLahham ve Süryani Ortodokslar Patriği Mar İgnatios II. Afram dün yaptıkları ortak çağrıda yaptırımların amacının siyasi olmasına karşın, en büyük etkisinin özellikle yoksul tabaka olmak üzere tüm Suriye halkını direk ve dolaylı bir şekilde etkilediğinin altını çizdiler.

Patrikler bu yaptırımların sosyal ve insani durumu gittikçe daha da zor kıldığını belirterek, bu yaptırımların halka olumsuz yansımalarını bizzat incelediklerine işaret edip Suriye ve halkına karşı söz konusu yaptırımların kaldırılması için dünya vicdanı ve ilgili devletlere çağrıda bulunma kararı aldıklarını belittiler.

DHA

Okunma Sayısı: 2289
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı