"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polise molotofkokteyli atan PKK'lı yakalandı

03 Mayıs 2016, Salı 11:14
Adana'da polise molotofkokteyli atan 20 yaşındaki Metin Keleş, kaçarken yakalandı. Eylemcinin molotofkokteyli atması ve ekipler tarafından yakalanması da polisin zırhlı aracındaki kameralar tarafından görüntülendi.

Merkez Seyhan ilçesinin Şakirpaşa Mahallesi'nde terör örgütü PKK yandaşları, pazar günü akşam saatlerinde caddeleri trafiğe kapatıp korsan gösteri düzenledi. Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şubesi ekipleri de zırhlı araçlar ve TOMA ile göstericilere müdahale etti. Ekipleri görünce ara sokaklara giren eylemcilerden Metin Keleş, sırt çantasında taşıdığı molotofkokteylini ateşleyip polis ekiplerine fırlattı. O an da polisin zırhlı araçlarındaki kameralar tarafından da görüntülendi.

Eylemcileri takip eden ekipler, molotofkokteyli atan Metin Keleş'i yakaladı. Gözaltına alınarak zırhı araca bindirilen Metin Keleş'in sır çantasından kullanıma hazır el yapımı patlayıcılar ve molotofkokteyli ele geçirildi.

PKK'nın gençlik yapılanmasının mahalle sorumlusu olduğu belirlenen ve terör örgütü üyeliğinden çok sayıda kaydı bulunan Metin Keleş, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

DHA

Etiketler: adana, pkk, molotof kokteyli
Okunma Sayısı: 1165
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı