"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Prof. Dr. Yalçıntaş’a ödülü verilemedi

22 Nisan 2015, Çarşamba 12:17
İki gün süren zirvede Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç davet edildi.

“Girişimci Genç, Güçlü Türkiye” ana temasıyla 3000 seçilmiş üniversite öğrencisi, genç profesyoneller ve akademisyenlerin de katılımıyla 10–12 Nisan tarihlerinde düzenlenen Genç türkiye Zirvesi’nin 3.’üncüsünde Genç türkiye bilim ödülüne birinci olarak layık görülen Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’a ödülü verilemedi.

İki gün süren zirvede Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabiî Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Gençlik ve Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç davet edildi. Ödülünü alması için zirveye davet edilmiş olan Yalçıntaş’a organizasyon yetkilileri ödül törenin iptal edildiğini bildirildi.

Törende 11 Kategoride birinci seçilenlere, davetliler huzurunda Lütfi Kırdar Kongre Salonunda ödülleri verilirken, Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın ödülünü, sonradan, makamında verileceği ifade edildi. Organizasyonu düzenleyenlerin Yalçıntaş’a yönelik bu tavırlarının sebebi ise anlaşılamadı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1823
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yusuf avcıbaşı

    22.4.2015 18:59:52

    Nevzat Yalçıntaş bey, İhlas Finans mağdurlarının dertlerine çare arama noktasında tamamen etkisiz değildi galiba. Karanlık ilişkileri olan biri gibi geliyor bana.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı