"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Savcı Mehmet Selim Kiraz rahmetle anıldı

29 Mart 2019, Cuma 13:58
İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilişinin 4. yılında İstanbul Adalet Sarayı'nda tören düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, terör saldırılarını planlayanların bir amacı ve bir hedefi bulunduğunu belirterek, Terör saldırıları üzerinden toplum tedirgin edilmeye, güvenlik duygusu bertaraf edilmeye çalışılmıştır." dedi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilişinin 4. yılında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı Atrium alanında tören düzenlendi.

Şehidin babası Hakkı Kiraz'ın yanı sıra İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Uçar, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Nuh Köroğlu, İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, bazı Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri ile hakim savcılar ve adliye çalışanları katıldı.

Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, anma törenine katılanlara teşekkür ederek, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın öz geçmişinden bahsetti.

Kiraz'ın 2014'te İstanbul Adalet Sarayı Memur Suçları Soruşturma Bürosunda görevlendirildiğini aktaran Fidan, "Bu görevini yürütürken ne yazık ki 31 Mart 2015'te çalışma odasında görev başında şehit edildi. Arkasından bu aziz millete emanet bir eş, iki çocuk, yüreklerindeki hüzünden Allah'a sığınan bir ana, baba ve 6 kardeş bıraktı. Şehidimizin mekanı cennet olsun." diye konuştu.

 

AA

Okunma Sayısı: 1659
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı