"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçmen listeleri bugün askıdan iniyor!

10 Eylül 2015, Perşembe 11:04
1 Kasım’da yapılacak genel seçimler için muhtarlık binalarında askıya çıkan seçmen listeleri bugün mesai bitiminde kaldırılacak.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) açıkladığı seçim takvimi kapsamında, yurt içi ve yurt dışı seçmen listeleri muhtarlık binalarında askıya çıkmıştı.

YSK'nın internet sitesinden de sorgulanabilecek olan seçmen bilgileri bugün mesai saatinin bitmesiyle muhtarlıklarda askıdan kaldırılacak.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi muhtarı Serdar Uzunoğlu, “Bugün askının 10. günü idi. Bu akşam mesai bitiminde askıyı kaldırıp YSK’ya teslim edeceğiz. Vatandaşlarımız geldiler, kontrollerini yaptılar. Sıkıntı yaşamadık.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı