"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehitlere en anlamlı hediye

25 Şubat 2016, Perşembe 14:39
Ankara'daki 115 imam hatip okulunun öğrencileri, başkentteki terör saldırısında şehit olanlar ile bugüne kadar terörle mücadelede can veren şehitler için bir hafta içinde bin hatim indirdi ve bin Yasin-i Şerif okudu. Organizasyona yaklaşık 10 bin öğrenci katıldı.

Ankara İmam Hatip Okulları Platformu ve Merkez İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Vakfı (MİHVAK) tarafından düzenlenen organizasyonda okunan hatim ve Yasin-i Şerifler, Hacı Bayram Camisi'nde yapılan hatim duası ile şehitlerin ruhlarına bağışlandı.

Programda, imam hatip öğrencileri Kur'an-ı Kerim'den kısa sureler, mevlid-i şerif ve ilahiler okudu. Hacı Bayram Camisi İmam Hatibi Ahmet Karalı'nın yaptığı hatim duasının ardından, öğrenciler ve cemaat öğle namazı kıldı.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

AA

Okunma Sayısı: 1946
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı