"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selim Gündüzalp’i rahmetle anıyoruz

12 Eylül 2020, Cumartesi 18:48
Gazetemizde de uzun yıllar yazıları yayınlanmış olan, Zafer Dergisi kurucularından Selim Gündüzalp’i vefat yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Selim Gündüzalp, Yeni Asya’nın Lâhika sayfasında yayınlanan ‘şerh’ yazılarına çok önem verirdi. Risale-i Nur üzerine yapılan ve yapılacak çalışmalar onun için öncelikliydi ve kim yaparsa onu tebrik ederdi.

Selim Gündüzalp kimdir?

Asıl ismi Hüseyin Adnan Şengörür olan Selim Gündüzalp, 1954 yılında Adapazarı’nda dünyaya geldi. 1979 yılında, Marmara Üniversitesi Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü’nden mezun oldu. Zafer Dergisi’nin kurucuları arasında yer aldı. Selim Gündüzalp, 12 Eylül 2017 tarihinde geçirdiği bir kalp krizi neticesinde 63 yaşında iken vefat etmiştir. Bu vesileyle vefat yıl dönümünde duâlarla anıyoruz.

İstanbul – Yeni Asya

Etiketler: Selim Gündüzalp
Okunma Sayısı: 3095
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Veli Kul

    15.9.2020 10:00:01

    Sürekli yazilarindan zevk ve iştiyakla istifade ve istifaze ettigim, kurucusu olduğu Zafer Dergisi nı de uzun yıllar okuyup özel kütüphanemde muhafaza ettiğim çok muhterem bir Ağabeyimizdi. Allah yolunda hizmet verenleri sevdiğimiz için Rahman bizleri de rahmet ve mağfiretine dahil etsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı