"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sevdiklerinize en lezzetli hediye

12 Ekim 2015, Pazartesi 13:37
İster bir yıl dönümü kutlaması, ister doğum günü tebriği, sebebi ne olursa olsun sevdiğinizin yüzünde tatlı bir tebessüm bırakmak, tatlimo.com ile bir tık uzağınızda…

Tatlımo’nun rengarenk meyve sepetleri ile sevdiklerinize özel olduklarını hissettirin. Tatlımo’nun çikolatalı meyve sepeti Lezzeto, çikolata kaplı meyvelerin yarattığı mutluluk ile önce göze sonra mideye hitap ediyor.

Özenle seçilen GDO’suz ürünler

“Lezzeto” çikolatalı meyve sepeti içinde yer alan özenle seçilmiş 4 adet çikolatalı çilek, 12 adet elma, 9 adet muz ve 11 adet çikolata kaplı kek ile gerçek lezzeti damaklarınızda yaşarken, kutlamanıza tatlılık katacaksınız. Tatlımo’nun renklendirici içermeyen, GDO’suz en kaliteli ürünler kullanılarak yapılan, birbirinden şık ve lezzetli atıştırmalık hediye seçeneklerini incelemek ve sipariş vermek için www.tatlimo.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haber Merkezi

Etiketler: tatlımo, hediye
Okunma Sayısı: 1510
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı